ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑΝΑ

Με δικό σας όχημα

 Μπορείτε φθάσετε στα Πλοκαμιανά με το όχημα σας ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο προς Λαφονήσι (μέσω της επαρχιακής οδού Κισάμου – Έλους – Χρυσοσκαλίτισσας – 28Χλμ από Κίσαμο, 60 Χλμ. από Χανιά). Τα Πλοκαμιανά βρίσκονται μετά το χωριό Βάθη, 10χλμ πριν το Λαφονήσι και 7χλμ πριν την Χρυσοσκαλίτισσα (Δείτε εδώ: https://bit.ly/plokamiana ). Το σημείο εκκίνησης – τερματισμού είναι το παλαιό Δημοτικό Σχολείο Πλοκαμιανών και βρίσκεται 400μ από το σημείο που μπορείτε να παρκάρετε το όχημα σας (Δείτε εδώ: https://bit.ly/trailrun22start ) όπου θα υπάρχει σήμανση και χώρος. 

Μετακίνηση με δρομολόγιο της διοργάνωσης

Θα υπάρξει και μετακίνηση με δρομολόγιο λεωφορείου για την διαδρομή ΧΑΝΙΑ – ΚΙΣΑΜΟΣ – ΠΛΟΚΑΜΙΑΝΑ με επιστροφή και κόστος 5€. Όσοι θέλουν να μετακινηθούν με λεωφορείο θα πρέπει να το δηλώσουν κατά την ηλεκτρονική δήλωση του αγώνα.
Το δρομολόγιο θα ξεκινήσει από τα ΧΑΝΙΑ (ΚΤΕΛ) στις 07:00 π.μ. ακριβώς, και στις 07:45 π.μ. από την ΚΙΣΑΜΟ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ) και αναμένεται άφιξη στα Πλοκαμιανά στις 08:40 π.μ. Αναχώρηση από τα Πλοκαμιανά στις 15:30 μ.μ. για επιστροφή σε Κίσαμο και Χανιά αντίστοιχα. Προπληρωμή του αντίτιμου των 5€ μπορεί να γίνει με την κατάθεση για την πληρωμή της συμμετοχής σας, είτε κατά την επιβίβαση στο λεωφορείο από άτομο της διοργάνωσης. Το δρομολόγιο ΔΕΝ θα έχει ενδιάμεσες στάσεις και οι ώρες αναχώρησης θα τηρηθούν αυστηρά

Χιλιομετρικές αποστάσεις

0 χλμ
από Κίσαμο
0 χλμ
από Παλαιόχωρα
0 χλμ
από Χανιά
0 χλμ
από Λιμάνι Σούδας
0 χλμ
από Αεροδρόμιο
0 χλμ
από Ρέθυμνο
0 χλμ
από Ηράκλειο

Ειδικές Παροχές

Για την διοργάνωση του 2023 έχει εξασφαλιστεί έκπτωση 50 % για την ακτοπλοϊκή γραμμή ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΟΥΔΑ με επιστροφή με την ευγενική χορηγία της ANEK LINES – Blue Star Ferries για τις ημέρες διεξαγωγής του Ρέτζακας Trail Run 2023 ώστε να διευκολυνθούν συμμετέχοντες εκτός Κρήτης που θα επιλέξουν να έρθουν και να γνωρίσουν τον καταρράκτη Ρέτζακα. Όσοι συμμετέχοντες με ολοκληρωμένη εγγραφή επιθυμείτε να επωφεληθείτε της έκπτωσης επικοινωνήστε μαζί μας.