Φέτος η διοργάνωση του Ρέτζακα Trail Run έφερε για πρώτη φορά σε διοργάνωση στην Κρήτη τα ποιοτικότατα custom pro-fit extreme T-shirt & neckwarmer από την anthrax προσαρμοσμένα στον Ρέτζακα. Μία συνεργασία που ομολογουμένως ανέβασε τον πήχυ ψηλά ως προς το πακέτο των συμμετεχόντων και στις δύο διαδρομές.

Μετά το πέρας αρκετών ημερών από την ολοκλήρωση της διοργάνωσης της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024, σας ενημερώνουμε ότι υπάρχουν ακόμα περιορισμένα διαθέσιμα τεμάχια στα T-Shirt και τα neckwarmers όπου αν θέλετε μπόρειτε να τα προμηθευτείτε.

Το pro-fit extreme T-Shirt δίδεται στην τιμή των 20€ (κανονική τιμή λιανικής 38€ στην anthrax) ενώ το neckwarmer στα 5€ (κανονική τιμή λιανικής 18€ στην anthrax).

20€

5€

Όσοι θέλετε να προμηθευτείτε τα ξεχωριστά ποιοτικά αυτά είδη της διοργάνωσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 6973761676 για τα Χανιά (Πλοκαμάκης Μανόλης) ή στο 6976517472 για την Κίσαμο (Παπαδημητράκης Μενάλαος) ή μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα στο mail της διοργάνωσης στο trail@retzakas.gr ώστε να κανονίσουμε τον τόπο και τρόπο παράδοσης.

Επωφεληθείτε κι εσείς και προπονηθείτε ή τρέξτε στο δρόμο ή το βουνό με ποιοτικό custom Τ-shirt και neckwarmer του Ρέτζακα από την anthrax σε προσιτή τιμή, ενισχύοντας έτσι την διοργάνωση της επόμενης χρονιάς που ήδη προετοιμάζουμε.